WormsSystems wormenkwekerij

In de wormenkwekerij van WormsSystems worden meerder soorten wormen gekweekt. Zo kunnen we voor ieders product de juiste wormen inzetten. Dit kan betrekking hebben tot compost, gft, mest, of digestaat. Zo ontstaat mooie vermicompost.

Alternatief voor fossiele brandstof

De turf die nu gebruikt wordt in onder andere de tuinbouw is een fossiele brandstof en raakt snel op. Dat moeten we niet willen;

we moeten zorgen dat ons nageslacht ook nog van de natuur kan genieten en we moeten onze kennis hiervoor gebruiken om hiermee aan de slag te gaan.

Bij WormsSystems hebben we jarenlange ervaring in de wormenwereld en zodoende weten we dat de worm een super mooi dier is die voor ons heel veel goeds kan doen. Onze GOD heeft de wereld goed geschapen en jij en ik zijn rentmeesters; daar behoren we ons ook naar te gedragen. Daarom moeten we regelmatig terug met onze knieën op de grond om te kijken hoe we de goede structuur weer terug kunnen krijgen – en dat op een natuurlijke manier.

Er is veel te doen over het mestprobleem terwijl dat eigenlijk geen probleem is. Als je de mest de juiste behandeling geeft, is het een supermooi product. Door de jarenlange ervaringen hebben we al vele mooie oplossingen kunnen bedenken en uitvoeren.

gft/compost

In combinatie (of alleen) met mest kan dit een heel mooi product worden.

We hebben al vele proeven gedaan waarvan het resultaat uitstekend is.

We kweken in grote bedden, zodat de proef zo realistisch mogelijk gedaan wordt en je het beste eindresultaat ziet. Neem gerust contact met ons op: wij voorzien u graag van meer informatie.

In het nieuws

Lees hier het artikel over viswormen uit de automaat in de OldambtNu.nl 

(Vis)wormen uit de automaat in Oostwold

Oostwold – Goede viswormen of wormen voor de compostbak, vanaf nu elke dag op te halen bij de wormenautomaat in Oostwold. Aan de Goldhoorn 31 in Oostwold bij de familie Mekelenkamp staat een koelautomaat gevuld met wormen. Lees verder

Foto: Annet Vieregge/ OldambtNu.nl