Werkwijze WormsSystems

Bij WormsSystems hanteren wij de volgende werkwijze:

  • U kunt ons bellen met uw hulpvraag.
  • Wij komen op locatie en nemen een monster.
  • We analyseren het monster en maken een behandelplan.
  • We zetten proeven bij ons op, als daar de resultaten goed zijn, dan wordt deze behandeling op locatie ingezet.

U bent van harte welkom bij ons op locatie. Omdat er veel proeven lopen, zal u niet overal mogen komen – wij hebben onze geheimhoudingsplicht hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij u vriendelijk verzoeken eerst telefonisch contact met ons op te nemen voordat u langskomt. Dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Dienstverlening WormsSystems

U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan diensten en producten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken, wij denken graag met u mee. U kunt o.a. terecht voor:

De positieve invloed van wormen op het milieu

Bij WormsSystems kunt u terecht voor een brede dienstverlening met betrekking tot wormen. Wormen hebben een zeer positieve invloed op het milieu: lees hier meer over grondverbetering.

Er is grote vraag naar dierlijke eiwitten. Deze vraag is zo groot, met overbevissing als gevolg. Wormen kunnen een bijdrage leveren bij de zoektocht naar een verantwoordelijke wijze van geproduceerde dierlijke eiwitten. Hier kunnen wormen een oplossing in bieden: ze bestaan namelijk tot wel 58 % uit eiwit. Wormen kunnen dus bijdragen aan zowel het afvalprobleem als het voedselprobleem.