Koploper in wormenkweeksystemen

WormsSystems is koploper op het gebied van wormenkweeksystemen. Hieronder ziet u de grote kweekbakken waar proeven mee gedaan worden en de kisten die we gebruiken. Inmiddels hebben we al veel machines ontwikkeld voor de wormenwereld. Denk hierbij aan voermachines of zeefmachines. Daarnaast hebben we ook heel wat zeefsystemen ontwikkeld/gebouwd en afgeleverd.

We kweken in bedden om het zo realistisch mogelijk na te bootsen hoe het bij de klant is. Hierdoor kunnen we sneller een behandelplan op te kunnen stellen met zo weinig mogelijk kosten.

De voermachine

De voermachine rijdt over het bed met het product dat de klant heeft en eventueel een bijgevoegd product, zodat de worm het goed naar zijn zin heeft en daardoor veel eet en een mooie turfvervanger/vermicompost over blijft.

Wormencombine

Ook beschikken wij over een wormencombine. De wormencombine rijdt over het bed en haalt de wormen eruit. Met de wormencombine kunnen meerdere grondbewerkingen gedaan worden.

Zoals: bewerken, beluchten, oogsten, sortering en terug plaatsen.

De wormencombine is mobiel: hierdoor is het mogelijk om verwerking op de locatie uit te voeren. Zo krijgen we een nog mooiere turfvervanger /vermicompost als eindproduct. Het eindproduct kan weer uitgereden worden op de akkers of gebruikt worden voor betere grondstructuur en bodemleven. Dit geeft u meer opbrengst van gewassen.

Vermicompost zit boordevol micro-organismen, waardoor de bodem een enorme boost krijgt op een natuurlijke manier.