De positieve invloed van wormen

Bij WormsSystems kunt u terecht voor een brede dienstverlening met betrekking tot wormen. Wormen hebben een zeer positieve invloed op het milieu: lees hier meer over grondverbetering.

Er is grote vraag naar dierlijke eiwitten. Deze vraag is zo groot, met overbevissing als gevolg. Wormen kunnen een bijdrage leveren bij de zoektocht naar een verantwoordelijke wijze van geproduceerde dierlijke eiwitten. Hier zijn wormen een oplossing: ze bestaan namelijk tot wel 58 % uit eiwit. Wormen dragen dus bij aan zowel het afvalprobleem als het voedselprobleem.

Zelf composteren

Wormen zijn dus ontzettend nuttig- ook in uw eigen tuin! Ze zijn namelijk zeer dienstbaar bij het maken van compost. Compost verbetert de bodem in uw tuin. Door wormen in te zetten bespaart u niet alleen geld; u draagt ook bij aan een beter milieu. U hoeft niet meer uw gft bak op straat te zetten: de wormen gaan graag voor u aan het werk.

Er zijn veel mooie bakken te vinden om te composteren, voor zowel binnen als buiten- voor ieder wat wils. Ook wij hebben aan verschillende bedrijven medewerking verleend om hen op weg te helpen met composteren; van grote containers in de grond, tot kleine compostbakken.

Hoewel composteren niet onze voornaamste focus is, zijn wij wel gepassioneerd over dit onderwerp. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en het nieuws, zodat wij u altijd van tips en/of advies kunnen voorzien.